Prvi hrvatski Kongres o kvaliteti i sigurnosti hrane s međunarodnim sudjelovanjem – „Nova postignuća i budući izazovi“, koji će se od 21. do 24. studenoga 2017. održati u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji.

Program Kongresa obuhvaća teme iz sljedećih područja: zdravstvena ispravnost i kvaliteta hrane, s naglaskom na učinke na zdravlje ljudikontaminanti u hrani i novi trendovi u analizi kontaminanata; zaštita izvornosti i zemljopisnog porijekla proizvodaekološka proizvodnjaoznačavanja i identifikacija proizvodautjecaj okoliša na sigurnost i kvalitetu hraneprocjena i upravljanje rizicimaproblemi vezani uz patvorenja hrane i njihovu detekcijunajnovije analitičke mogućnosti i metode u identifikaciji i kvantifikaciji bioloških, kemijskih i fizikalnih opasnosti u hraniprimjeri dobre proizvođačke praksemjere osiguranja i upravljanja kvalitetom u proizvodnom i distribucijskom lancuinfrastrukturne komponente kvalitete – akreditacija i certifikacija.

Kongresne teme namijenjene su stručnjacima različitih profila: liječnicima, nutricionistima, laboratorijskim analitičarima, kemičarima, agronomima, veterinarima, biokemičarima i farmaceutima te akreditacijskim i certifikacijskim tijelima, nadležnim regulatornim i nadzornim tijelima, kao i proizvođačima i distributerima prehrambenih proizvoda, udrugama potrošača, sanitarnim inženjerima i drugim stručnjacima koji se bave navedenim temama.

Više informacija te prijaviti se možete na poveznici.

Također možete preuzeti letak.