FOOD INNOVATION MASTER CLASS

U zagrebačkom kongresnom centru Forum 15. veljače u sklopu Food Innovation Master Classa bit će predstavljen GRC FOOD e-Controller projekt.

Food Innovation Master Class

Edukacija je namijenjena svima koji se bave hranom i zanima ih kako se pripremiti za budućnost hrane. Master Class pokrit će interese u inustriji hrane, trgovačkim lanacima i uslugama hrane, HoReCa.

​Ova edukacija namijenjena je svima koji se u industriji hrane bave kulturom poticanja inoviranja, prvenstveno ljudski potencijali, strateški i operativni menadžment, no dobrodošli su i predstavnici iz ostalih sektora te svi koje zanima ova tema!

Polaznici će osvijestiti važnost stvaranja kulture za ubrzanje inovativnosti u prehrambenoj industriji, upoznat će se s trendovima inoviranja u hrani, pristupima, alatima i metodama u upravljanju idejama i inovacijama u organizaciji.

GRC FOOD e-Controller

U posebnom bloku predstavit će se i GRC FOOD e-Controller projekt u sklopu kojeg je razvijen javno dostupan portal s objedinjenim znanjima, propisima, dobrom praksom, modelima i pojmovima na temu hrane.

Prijave su otvorene na linku.